Χοιρινή τηγανιά Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Υ
λικά
1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο
σε μικρούς κύβους,
½ φλιτζάνι λάδι,
αλάτι, πιπέρι, λίγο ρίγανη.

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε το κρέας καλά με το λάδι. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα γυρίζουμε στο τηγάνι για να πάρουν τη γεύση και το άρωμα. Τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10΄-15΄. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.

Σημ.: Το σβήνουμε με λεμόνι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μελώσει η σάλτσα του.


0 Απαντήσεις για... for “ Χοιρινή τηγανιά Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο