Βετούλι-γίδα-τράγος Ευρυτανίας μαγειρευτό με φασολάκια

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Υ
λικά
2 κιλά κρέας από βετούλι,
τράγο ή γίδα,
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο,
2 μεγάλα κρεμμύδια
ψιλοκομμένα,
2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκια
ψιλοκομμένη τομάτα,
ένα ξύλο κανέλλας,
1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα
από τις ίνες,
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας της επιλογής μας σε μερίδες και το τοποθετούμε στην κατσαρόλαμαζί με το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρινα ροδοκοκκινίσει το κρέας και να μελώσει το κρεμμύδι. Ρίχνουμε μετά την τομάτα,το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλλα και νερό τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας. Αφήνουμετο φαγητό για περίπου 2½ ώρες να βράσει προσθέτοντας εάν χρειασθεί λίγο νερό.Κατεβάζουμε το φαγητό από την φωτιά, βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα καιπροσθέτουμε στο ζουμί τα φασολάκια καθαρισμένα και καλοπλυμένα. Βράζουμε τοφαγητό για μία ώρα περίπου ακόμα. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος ρίχνουμε καιτο κρέας να πάρουν μια βράση μαζί.



0 Απαντήσεις για... for “ Βετούλι-γίδα-τράγος Ευρυτανίας μαγειρευτό με φασολάκια”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο