Ευχές Αποστόλου για την ορκωμοσία Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ,μετά την ορκωμοσία του, την ακόλουθη δήλωση :


« Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους , μια δουλειά  . Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας οφείλει με τη λειτουργία του να αναδείξει  ότι μπορεί να απογαλακτιστεί από τη Κεντρική Εξουσία .
Ακόμη και σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει να διεκδικήσουμε  πόρους,  που  μας στέρησαν οι εγκληματικά   άστοχες   προσεγγίσεις   του ΑΕΠ της περιφέρειάς μας ,  αλλά και   γιατί υπάρχει αδήριτη ανάγκη  για  έργα  υποδομής , που  ήδη υπάρχουν  στις   άλλες περιοχές  της χώρας μας , καθώς και για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων των συμπολιτών μας .
Ταυτόχρονα πρέπει επιτέλους η φράση «αποκέντρωση με αυτοδιοίκηση» να βρει και στη περιφέρειά μας την ολοκλήρωσή της .
Εμείς θα υπηρετήσουμε το θεσμό , αδιαφορώντας για τις  αρμοδιότητες  της  διορισμένης αποκεντρωμένης διοίκησης .
Καλούμε τη νέα περιφερειακή αρχή να πορευτεί σ΄ αυτό το διεκδικητικό  δρόμο για το καλό της περιφέρειας  . Σε μια τέτοια πορεία θα μας βρει συμμάχους .»




[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Ευχές Αποστόλου για την ορκωμοσία Μπακογιάννη ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο