Στα Άγραφα Συνελήφθη ο 53χρονος ημεδαπός

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ υνελήφθη, χθες (11-07-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου, αλλά και σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα πιστόλι τύπου REPLICA με τη γεμιστήρα του,
  • ένα κυνηγετικό όπλο τύπου επαναληπτική καραμπίνα και τρία (3) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,
  • δώδεκα (12) φυσίγγια άσφαιρα κρότου, δύο (2) φυσίγγια περιστρόφου και ένα (1) φυσίγγιο πιστολιού.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Στα Άγραφα Συνελήφθη ο 53χρονος ημεδαπός”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο