Παρέμβαση Κουτσούμπα για τα ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικοινώνησε με τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, εκφράζοντας την ανησυχία του ΚΚΕ για τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που έχουν προκύψει στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ΤΕΙ έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα που προκύπτει από τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις, με συνέπεια να υπάρχει απλήρωτο προσωπικό, χρωστούμενα σε τρίτους. Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης είναι η αναστολή της λειτουργίας του ΤΕΙ για μια εβδομάδα, με απόφαση του ΔΣ του ΤΕΙ και μάλιστα εν μέσω εξεταστικής περιόδου που δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στους σπουδαστές.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε στον υπουργό Παιδείας ότι αποκτά επείγοντα χαρακτήρα η επίλυση αυτών των προβλημάτων ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα το ΤΕΙ. Η κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει την επαρκή χρηματοδότηση του ΤΕΙ, άμεσα να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα που οφείλονται στους έκτακτους εκπαιδευτικούς και να προχωρήσει η προκήρυξη θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών, απαραίτητων για τη λειτουργία του ΤΕΙ.

Για τα προβλήματα του ΤΕΙ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, ενώ κατατέθηκε και Ερώτηση στη Βουλή από το ΚΚΕ προς τον υπουργό Παιδείας.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Παρέμβαση Κουτσούμπα για τα ΤΕΙ Στερεάς”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο