Μήνυμα Θ. Μπαμπαλή πριν τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Λ ίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι χρέος όλων των Αγραφιωτών να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, και η μεγαλύτερη δυνατή νομιμοποίηση ώστε να διεκδικήσουμε αποτελεσματικότερα και όσα περισσότερα πράγματα για τον δήμο Αγράφων,τον δήμο μας.


Οι τελευταίες εξελίξεις πρέπει και οφείλουμε  να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους ,ώστε να  επικεντρωθούμε στην προσπάθεια επαφής και ενημέρωσης όλων των συμπολιτών μας ,πόρτα πόρτα ,σπίτι σπίτι, χωριό χωριό ,όπου και αν βρίσκονται.
Εύχομαι στους συνεργάτες μου καλόν αγώνα στις μέρες που απέμειναν.

Μας ενώνει όλους το κοινό πάθος για την προκοπή του τόπου μας
Και θέλουμε και γνωρίζουμε και μπορούμε

Πάμε γερά! Πάμε δυνατά!!


Θεόδωρος Μπαμπαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων
Επικεφαλής Συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μήνυμα Θ. Μπαμπαλή πριν τις εκλογές ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο