Στην Φωκίδα περιοδεύει ο Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Δ ιήμερη επίσκεψη στη Φωκίδα πραγματοποίησε στις 2 και 3 Μαϊου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου. Το πρωί της Παρασκευής 2/5 επισκέφτηκε το αρχαιολογικό μουσείο Δελφών και το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε σε δύο συγκεντρώσεις, όπου για μία ακόμη φορά φάνηκε η θερμή ανταπόκριση του κόσμου και των κατοίκων, τόσο της Δεσφίνας όσο και της Ιτέας.
Το πρωί του Σαββάτου 3/5 επισκέφτηκε το Ευπάλιο και το Λιδωρίκι, ενώ το απόγευμα μίλησε σε συγκένρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ερατεινή.





 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στην Φωκίδα περιοδεύει ο Αποστόλου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο