Στο Καρπενήσι περιοδεύσει ο Παναγιώτης Πολίτης

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην Πέμπτη 22-5-2014 το πρωί θα περιοδεύσει στο Καρπενήσι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, Παναγιώτης Πολίτης. Κατά την διάρκεια της περιοδείας θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Καρπενησίου, το ΤΕΙ Δασοπονίας, το Πυροσβεστικό τμήμα και την αγορά της πόλης.

Η Κ.Ο. Ευρυτανίας του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές που είναι το μόνο που μπορεί να εκφράσει γνήσια τη μεγάλη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ. Να αποτυπώσει την αντίθεση του λαού και της νεολαίας μας απέναντι στην πολιτική αυτής της καπιταλιστικής ένωσης και τα δεινά που φέρνει για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, την ανταγωνιστικότητά τους, συνθλίβοντας τους λαούς. Το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, με την πιο καθαρή θέση: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας Κοινωνικοποίηση του πλούτου  με το λαό στην εξουσία.

Ο Παναγιώτης Πολίτης γεννήθηκε στη Λάρυμνα και είναι 31 ετών. Εργάζεται στη ΛΑΡΚΟ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι περιοδεύσει ο Παναγιώτης Πολίτης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο