Μήνυμα Θ.Μπαμπαλή για την γιορτή της μητέρας

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε σχόλιο στην πρoσωπική του σελίδα στο facebook,ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής έστειλε το δικό τους μήνυμα για την σημερινή γιορτή της μητέρας.

Ο κ.Μπαμπαλής ανέφερε:
"Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, στη Μητέρα. Το πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο που όχι μόνο προσφέρει ζωή, αλλά με ανιδιοτέλεια μάχεται και αγωνιά καθημερινά για τα παιδιά της.
Είναι, λοιπόν ανάγκη και υποχρέωση ο εορτασμός της «γιορτής της μητέρας» όχι μόνο την καθορισμένη ετήσια επέτειο αλλά κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της ζωής μας, μέσα από κάθε δραστηριότητα και πράξη".
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!!


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μήνυμα Θ.Μπαμπαλή για την γιορτή της μητέρας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο