Λάππας Βασίλης: Σχόλιο για την ομιλία της κ. Γαλανού

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Δ ιαβάσαμε με ενδιαφέρον την ομιλία της κ Γαλανού που σήμερα παρουσιάζεται ως «αντιμνημονιακή» υποψήφια με τον κ. Γιαννόπουλο ο οποίος υπηρέτησε την αντιλαϊκή πολιτική ως υπουργός και που το Γενάρη του 2014 διατυμπάνιζε «Είναι γνωστό ότι εγώ ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική μου ταυτότητα είναι συγκεκριμένη» - και με την στήριξη του υποθέτουμε εξίσου «αντιμνημονιακού» αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ κ Καραμπά. Είναι εμπαιγμός από μεριάς των φιλοκυβερνητικών υποψηφίων πότε να εμφανίζουν και πότε να εξαφανίζουν στα βιογραφικά τους τις κομματικές τους θέσεις στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Η  κ. Γαλανού ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να μας σώσει η…Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει το χέρι της σε όλα τα μνημόνια και σήμερα επιβάλλει μνημόνια διαρκείας σε όλους τους λαούς.

Όμως ο ισχυρισμός ότι ο συνδυασμός της δεν έχει καμία σχέση με «φανερές ή κρυφές συμφωνίες» και πάρε-δώσε δίχως αρχές που βλέπουμε αυτές τις μέρες δοκιμάζει τη νοημοσύνη μας. Μια ματιά σε φωτορεπορτάζ από πρόσφατα εγκαίνια εκλογικών κέντρων στο Καρπενήσι αρκεί: Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λέει και ο λαός μας.

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Λάππας Βασίλης: Σχόλιο για την ομιλία της κ. Γαλανού”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο