Ευχαριστίες Ευθυμίου Μιχόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α πό τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε με την ψήφο σας την προσπάθεια μου σε αυτό τον εκλογικό αγώνα. Επιπλέον να διαβεβαιώσω και αυτούς που έκαναν άλλη επιλογή ότι ο σεβασμός μου θα είναι απόλυτος στο πρόσωπό τους.
 Δεσμεύομαι για τα επόμενα πέντε χρόνια από όποια θέση και αν βρίσκομαι να σας υπηρετώ όλους με εντιμότητα, μεράκι και φιλότιμο.
Συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο για τη νίκη του και να του ευχηθώ υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν, καθώς επίσης και σε όσους συμμετείχαν στον εκλογικό αυτό αγώνα ευχαριστώντας έναν – έναν προσωπικά για την άψογη συνεργασία.
Τώρα που ο Δήμος μας αλλάζει σελίδα πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το κοινό συμφέρον των Δημοτών και του Δήμου μας γενικότερα. Έχουμε υποχρέωση η επιτυχία για ένα Δήμο πρότυπο να είναι αναπόφευκτη.

Με σεβασμό και εκτίμηση
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ευχαριστίες Ευθυμίου Μιχόπουλου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο