Ο απολογισμός της περιοδείας Θεόδωρου Μπαμπαλή

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε ενθουσιασμό γίνεται παντού δεκτός από τους Αγραφιώτες της Περιφέρειας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής. Ο κ.Μπαμπαλής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή τους ετεροδημότες Αγραφιώτες της Βοιωτίας και της Αιτωλοακαρνανίας με κατά σειρά τις πόλεις του Σχηματαρίου,Θήβας,Αλιάρτου ,Πεντάλοφο Μεσολογγίου και Μεγάλη Χώρα Αγρινίου.


Στις ομιλίες του  ο Θεόδωρος Μπαμπαλής τονίζει την υπόσχεσή του να υπηρετήσει το Δήμο Αγράφων χωρίς διακρίσεις, δίνοντας προτεραιότητα στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες με ανοιχτά τα δημοτικά γραφεία και ενεργά τα Τοπικά Συμβούλια ώστε τα προβλήματα να λύνονται άμεσα.
Χαρακτηριστικά ο κ.Μπαμπαλής στην Θήβα ερωτώμενος από κάτοικο της περιοχής τόνισε με νόημα: «Όχι απλά θα δουλέψουμε για την ανάπτυξη του δήμου Αγράφων αλλά θα ματώσουμε για τον τόπο μας».
Κοινή διαπίστωση όλων αποτελεί ότι προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην οργάνωση του δήμου, αλλά και την βελτίωση και ανάπτυξη του εσωτερικού οδικού δικτύου.

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ο απολογισμός της περιοδείας Θεόδωρου Μπαμπαλή ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο