Το τριήμερο στην Στερεά πέρασε ο Β. Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο τριήμερο 20-21 και 22 Μαίου ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά», επισκέφτηκε τη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία.


Στις επαφές που είχε με τους κατοίκους και στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόνισε ιδιαίτερα ότι η ψήφος της δεύτερης Κυριακής, αποτελεί κυρίως ζήτημα προσωπικής ευθύνης των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας.
Πρέπει και οι ίδιοι με την ψήφο τους να αναλάβουν την ευθύνη καταδίκης των πολιτικών που ασκούνται αλλά και επιλογής αυτών που θα μπορούν να υπερασπιστούν την Περιφέρεια την επόμενη πενταετία. [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Το τριήμερο στην Στερεά πέρασε ο Β. Αποστόλου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο