Ν. ΝΤΖΙΩΡΑ.Υποψήφια σύμβουλος Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α νταποκρινόμενη στο κάλεσμα και στην τιμή που μου έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Κώστας Μπακογιάννης να στρατευθούμε και να αγωνιστούμε ,αποφάσισα σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση να δώσω το παρόν, ορμώμενη και από την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στις επαγγελματικές,πολιτιστικές,κοινωνικές και συλλογικές δράσεις μου.

Οι καιροί έχουν γίνει πολύ δύσκολοι. 
Για αυτό και η πατρίδα  χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις και ενθουσιασμό να αγωνίζονται ,να διεκδικούν,να είναι αποτελεσματικοί και να μην αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους.
Απαιτούνται άμεσες πρωτοβουλίες, ενέργειες, αποφάσεις και λύσεις στα προβλήματα της Ευρυτανίας μας με μεγάλο αγώνα και διαρκή προσπάθεια.
Στην κοινή προσπάθεια που θα καταβάλω με την περιφερειακή παράταξη "Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας" του Κώστα Μπακογιάννη  σας καλώ να είστε συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα.
Για να έχουμε και εμείς οι πολίτες της Ορεινής Ευρυτανίας   ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

"Για την πανέμορφη Ευρυτανία μας
και τους γνήσιους και αγνούς ανθρώπους της
αξίζει μια καλλίτερη προοπτική
και μια περίοπτη θέση στην Ελλάδα"

 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμπαράσταση στην προσπάθεια μου

Φιλικά
ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΝΤΖΙΩΡΑ


Σας περιμένω όλους σας την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 ,στις 13:00 ,στην συγκέντρωση για τους ετεροδημότες Ευρυτάνες της Αθήνας ,στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα &Δαφνομήλη 1Α ) μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό και τους Περιφερειακούς Συμβούλους.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ν. ΝΤΖΙΩΡΑ.Υποψήφια σύμβουλος Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο