Παράταση προθεσμίας του Μέτρου 112 για τους Αγρότες

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, σύμφωνα με την αριθμ. 9800/14-05-2014 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης - φακέλων στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Άξονα 1 «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας» του Π.Α.Α. 2007-2013 για το έτος 2014 μέχρι 6-6-2014.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Παράταση προθεσμίας του Μέτρου 112 για τους Αγρότες”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο