Η Σχολή Γονέων Ευρυτανίας Ινεδιβιμ στα χωριά του Φουρνά

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Σχολή Γονέων Ευρυτανίας θα ξεκινήσει ομάδες επιμόρφωσης και ενημέρωσης γονέων στα χωριά της δημοτικής ενότητας Φουρνάς, του Δήμου Καρπενησίου στις αρχές Μαΐου.
 Στις ομάδες θα συμμετάσχουν όσοι γονείς έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Υπεύθυνη του Νομού Ευρυτανίας στο τηλ 6979771462.
Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ. Σκοπός του είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Η Σχολή Γονέων Ευρυτανίας Ινεδιβιμ στα χωριά του Φουρνά”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο