Ξεκίνησε η λειτουργία του «Κοινωνικού Φαρμακείου».

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε κτός από τις ήδη παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες, θεσμοθετήσαμε και ξεκινάμε τη λειτουργία του «Κοινωνικού Φαρμακείου».
 Σκοπός του είναι η φαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, απόρων , ανέργων, αναξιοπαθούντων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα.
Το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» θα λειτουργεί στο χώρο του ΚΑΠΗ, και θα στελεχώνεται από νοσηλευτές, γιατρούς, φαρμακοποιό και κοινωνικό λειτουργό που συμμετέχουν κατόπιν αιτήσεώς τους ως εθελοντές δημότες.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη δράση αυτή φέρνοντας φάρμακα που δεν χρειάζονται πια. Συγκεντρώνουμε τα φάρμακα στο χώρο του ΚΑΠΗ (τις πρωινές ώρες). Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ 22373 50024.
 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ξεκίνησε η λειτουργία του «Κοινωνικού Φαρμακείου».”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο