Μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης εύχεται ο Κ. Μπακόλας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε αφορμή την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και την εορτή του Πάσχα, την κορυφαία εορτή του Χριστιανισμού, ο πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας, μέσα σε πνεύμα κατάνυξης και ευλάβειας, μετέχοντας στα πάθη του Θεανθρώπου-του Κυρίου μας, ελπίζοντας και προσμένοντας με υπομονή, δύναμη και πίστη την Ανάσταση, αποστέλλει μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης, ενότητας και αγάπης για τις απανταχού Ευρυτάνισσες και τους απανταχού Ευρυτάνες, για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αδελφούς μας, που φέρει η Ανάσταση του Κυρίου ημών.


Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες,

Οι ψυχές των Ελλήνων αδελφών μας συμπάσχουν και ακολουθούν τον Θεάνθρωπο στο μαρτυρικό Γολγοθά και τα Θεία Πάθη της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

Το πανανθρώπινο μήνυμα της Χριστιανοσύνης είναι το μεγαλείο της απόφασης του Ιησού να σταυρωθεί για να άρει τις αμαρτίες των ανθρώπων.

Η πορεία του μαρτυρικού δρόμου μοιάζει με το δύσκολο δρόμο που μας επιφυλάσσει η ίδια μας η ζωή τούτη την εποχή.

Όσο δύσκολο και ανηφορικό κι αν είναι το μονοπάτι που διανύουμε όλοι μας, πάντα στο τέλος υπάρχει το φως που συνοδεύει το Αναστάσιμο Θαύμα και η Αιώνια Ζωή. Μετά τον αγώνα ακολουθεί η λύτρωση, η ελπίδα, η γαλήνη της ψυχής, το φωτεινό και ελπιδοφόρο αύριο.
Με αίσθημα ταπεινότητας και ευλάβειας ας ανοίξουμε τις ψυχές μας και ας δεχθούμε την ενότητα, την αγάπη και την ελπίδα που φέρει η κορυφαία απόδειξη της Χριστιανικής πίστης, η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου μας.

Από καρδιάς εύχομαι το βαθιά ανθρώπινο μήνυμα των Ημερών του Πάσχα ν’αγγίξει  τις ψυχές όλων μας και να μας γεμίσει δύναμη και θάρρος για τον προσωπικό Γολγοθά του καθενός μας.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία, ελπίδα, αγάπη και ανθρωπιά για κάθε Ευρυτανικό σπιτικό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης εύχεται ο Κ. Μπακόλας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο