Μπακογιάννης: Ελπίζω να δω μια γυναίκα πρωθυπουργό

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής», τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, σημειώνοντας πως τον ενδιαφέρει να περπατά «με το κεφάλι ψηλά στους δρόμους και τις πλατείες - όπως κάνω σήμερα στο Καρπενήσι- ως ένας άνθρωπος που έχει βάλει τα δυνατά του και κατάφερε να βάλει ένα λιθαράκι για την πρόοδο του τόπου».
 Στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ερωτάται για το εάν φιλοδοξεί να δει τη μητέρα του πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της χώρας. «Ελπίζω κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής μου να δω μια γυναίκα πρωθυπουργό της Ελλάδας», απαντά.
 



 [Περισσοτερα newsbomb ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μπακογιάννης: Ελπίζω να δω μια γυναίκα πρωθυπουργό”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο