95,5% Η απορρόφηση κοινοτικών πόρων στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε βάση τα στοιχεία των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης από την 30 Ιουνίου 2011, οπότε οι περιφέρειες ανέλαβαν επίσημα τη διαχείριση του ΕΣΠΑ, έως και την 31 Δεκεμβρίου 2013, όπου τυπικά έληξε η διαχειριστική περίοδο 2007-2013, πιστοποιείται με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας σε απορρόφηση κοινοτικών πόρων, με ποσοστό 95,5%.


Εξάλλου ακριβώς την ίδια διαπίστωση έκανε ο αρμόδιος επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Johannes Hahn  κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Λαμία στις 7 Φεβρουαρίου 2014.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ 95,5% Η απορρόφηση κοινοτικών πόρων στη Στερεά”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο