Στα διόδια Φθιώτιδας, Θήβας, Τραγάνας, Αγ. Τριάδας

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Κ ινητοποιήσεις ενάντια στις νέες αυξήσεις και για την κατάργηση των διοδίων διοργανώνει η Λαϊκή Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας αύριο Κυριακή 9/2 στις 3.30 μμ στα διόδια Θήβας, Τραγάνας & Αγ. Τριάδας

Σε ανακοίνωσή της τονίζει «Καμία ανοχή στα νέα βάρη που προστίθενται στο πολλαπλό χαράτσωμα του λαού από το κράτος της πλουτοκρατίας. 
Η επιβολή των διοδίων που δίνει «αέρα στα πανιά» στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και είναι μέρος της συνολικής αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπηρετούν αυτά τα συμφέροντα, να βρει αδιαπέραστο λαϊκό τείχος.
Τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ περί εφαρμογής συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων και άλλες ρυθμίσεις που διαιωνίζουν το πρόβλημα είναι σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα. 
Ούτε ένα ευρώ για το οδικό δίκτυο που το έχουν χρυσοπληρώσει οι εργαζόμενοι για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι κατασκευάστριες εταιρείες που έχουν στα χέρια τους τα διόδια.
Συσπείρωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού!».
Επίσης σε κινητοποίηση στα διόδια της Φθιώτιδας από τις 4 μ.μ. – 6 μ.μ. καλεί η γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ
Σε ανακοίνωση σημειώνει ότι είναι «προκλητική και απαράδεκτη η ύπαρξη των διοδίων» και προσθέτει πως «η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, των αστικών κυβερνήσεων να θυσιάζουν τα λαϊκά συμφέροντα για να μεγαλώνουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και να στερεώνεται η εξουσία της είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καπιταλιστικού συστήματος. Κι όταν εκείνοι δυσκολεύονται υπάρχει και η ευρωενωσιακή αριστερά -τύπου ΣΥΡΙΖΑ- να κάνει συμβιβαστικές προτάσεις για επιβολή αναλογικών διοδίων».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στα διόδια Φθιώτιδας, Θήβας, Τραγάνας, Αγ. Τριάδας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο