«Παίζω Βόλεϊ» στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε μια όμορφη εκδήλωση που την ευχαριστήθηκαν όλοι οι μικροί φίλοι του αθλήματος, «σφραγίστηκε» στο Καρπενήσι η επιτυχία του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» στα σχολεία της πόλης, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου ΠΑΚ Καρπενησίου.
 Τέσσερα Δημοτικά σχολεία της περιοχής συμμετείχαν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που μεταξύ άλλων περιελάμβανε, θεωρητικό σκέλος και ανασκόπηση με φωτογραφικό υλικό από τις επισκέψεις στα σχολεία, συναγωνιστικά παιχνίδια, παιχνίδι όλοι με όλους και παιχνίδι των συνοδών εκπαιδευτικών «6 εναντίον 6».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΚ Καρπενησίου, ήδη άρχισε να φιλοξενεί παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δωρεάν μαθήματα και επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση, καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκτός από την προαγωγή του αθλήματος δημιουργεί και την διάθεση στα παιδιά για δια βίου άσκηση.

Στο τέλος του event απονεμήθηκαν διπλώματα από τους γυμναστές του συλλόγου, Κατερίνα Μπαλωμένου και Ξενοφώντα Ζαχαρόπουλο, που μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Παίζω βόλεϊ». 
 [Πηγή volleyball ]

0 Απαντήσεις για... for “ «Παίζω Βόλεϊ» στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο