Δουλειές υπάρχουν ! !

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π έστε μου που επιθυμείτε να διοριστείτε, γιατί από αύριο κληρώνει!! 440 χιλιάδες διορισμοί τους έχουμε στο τσεπάκι! Και είναι μόνο η αρχή όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός! Προβλέπω τόσες θέσεις εργασίας που θα γεμίσει το Αιγαίο από Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς που θα έρχονται να πιάσουν δουλειά!

 Η παράσταση αρχίζει! Μπορεί να την έχουμε δει τόσα χρόνια τώρα, κάθε φορά την ίδια αλλά με άλλο τίτλο, όμως πάντα μαζεύονται θεατές σε τέτοιες παραστάσεις! Παλιότερα την λέγανε "Τσοβόλα δώστα όλα", μετά την ονομάσανε "Λεφτά υπάρχουν" τώρα την λένε "δουλειές υπάρχουν"!! 
Και ξέρετε έρχεται και σε κατάλληλη εποχή! Δουλειές, αποκριές, μασκαράτες, και φυσικά εκλογές!
 Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι εκλογές θα γίνουν το 16, αυτός ο χορός των διορισμών είναι απλά μια επίκληση για βροχή ψήφων! Αν βάλεις και τα στημένα φαουλ, ότι τάχα ο Τσιπρας δεν έχει το θεό του, και δεν μιλάει καθόλου στην Ευρώπη, όλα δείχνουν ότι ο μάταιος αγώνας για τα ψηφαλάκια αρχίζει! Διορισμοί λοιπόν σε μια χώρα ανέργων! Τι διορισμοί; Μια δυο μέρες το μήνα εργασία, τρεις ώρες την ημέρα, 200 ευρο μισθό, και κάτι τέτοια ανάλογα! 
Και έξω από δημόσια υπηρεσία να περάσεις ή από εργοστάσιο, μπορεί να θεωρηθεί διορισμός! Τι να τους πεις; Μας δουλεύετε;; Βεβαίως θα σου απαντήσουν! Σας δουλεύουμε, για να δουλεύετε, κι άλλοι δουλεύουν, εμείς δουλεύουμε, εσείς δουλεύετε, όλοι δουλεύουν σε αυτή τη χώρα! ...Ο ένας τον άλλον φυσικά … Κοιτάξτε, δεν μπορείς να στερήσεις από κανέναν να κάνει το κομμάτι του, να επιβιώσει! Έτσι ο καθένας σε αυτή τη χώρα μπορεί να λέει όποια παπαριά του κατεβαίνει στο κεφάλι! Βλέπεις την άλλη την κακομούτσουνη και σου λέει ότι αύριο πάει για να προσληφθεί στον οίκο Λαγκεφερ για φωτομοντέλο! Άλλος κάνει τον εφοπλιστή για να ρίξει την ξανθιά τη χαζή, ο άλλος έχει πάει για κυνήγι και ισχυρίζεται ότι με μια ντουφεκιά χτύπησε οχτώ πέρδικες, και άλλος σου λέει ότι δεν θα μείνει Έλληνας χωρίς δουλειά! 
Εντωμεταξύ χάσκουν ερείπια, μαγαζιά, βιοτεχνίες και βιομηχανίες που κλείσανε και έμεινε ο κοσμάκης άνεργος! Δεν χρειάζονται όμως τίποτε από όλα αυτά, ούτε ανάκαμψη, ούτε ανάπτυξη, ούτε επενδύσεις! Το άρωμα μόνο της ψήφου φέρνει δουλειές με φούντες! 
Τώρα αν οι φούντες απαγορεύονται αυτό είναι μια άλλη υπόθεση! Σημασία έχει να κάνουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους , και τα εκλογικά ποσοστά τους! Δουλειές υπάρχουν! Πού ; πίστευε και μη ερεύνα! ή μάλλον πίστευε και ψήφισε! και άμα δεις δουλειά να με πεις Σουλεϊμάν.. μέντιουμ ! 

 
Θόδωρος Γαλανοπουλος


 [Πηγή kapistri ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δουλειές υπάρχουν ! ! ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο