Γενικολογίες του Υπ. Παιδείας για το λουκέτο στα σχολεία της Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Υ ποκρισία, εμπαιγμός και αδιαφορία χωρίς τέλος ! Ο Υπουργός της Συγκυβέρνησης απαντά με γενικόλογες αναφορές μη δίδοντας ημερομηνία αναπλήρωσης εκπαιδευτικού στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας.


Χάθηκαν στους αριθμούς και ξέχασαν τον άνθρωπο.
Μια κυβέρνηση βουτηγμένη σε τεχνοκράτες πλεονάζουσας κοινωνικής ανεπάρκειας.
Εμείς ως οφείλαμε χτυπήσαμε εγκαίρως το καμπανάκι στην κυβέρνηση με ερώτηση μας από 9-12-13 και ενώ το νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας έχει βάλει λουκέτο ήδη από τον Νοέμβριο του 2013 και ενώ τα Ευρυτανόπουλα δεν έχουν ανοιχτό το νηπιαγωγείο τους, οδεύουμε στον Φεβρουάριο του 2014.
Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τι απαντά; Οψόμεθα.
Προς ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας τόσο στην Παλαιοκατούνα όσο και στο σύνολο του Νομού Ευρυτανίας σας επισυνάπτουμε την απάντηση του Υπουργού και αφήνουμε τα συμπεράσματα στην δική σας κρίση.
Ο κος Βουλευτής Ευρυτανίας αν και απασχολημένος με την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτή την περίοδο τι έχει ν απαντήσει για τις υποσχέσεις του ότι στις 8 Ιανουαρίου θα πήγαινε η νηπιαγωγός στην Παλαιοκατούνα; Έχασε το δρόμο;
Ίδια κατάσταση επικρατεί στα νηπιαγωγεία Αγράφων και Γρανίτσας.
Πολίτες καταδικασμένοι σε μαρασμό και εξαθλίωση Ευρυτανόπουλα καταδικασμένα στην αμάθεια, γιατί η ζωή τα έφερε σ έναν ιερό και ευλογημένο τόπο με ανύπαρκτο κράτος και πολιτικούς ανεύθυνουπεύθυνους!
Θα φανούν στις εκλογές τότε που όλα θα παρουσιαστούν καλώς καμωμένα.

Αν μια νηπιαγωγός δε μπορεί να φτάσει σε τρία νηπιαγωγεία στα μεγάλα και τα δύσκολα πως θα βρει βηματισμό αυτός ο τόπος ; 
Ντρέπομαι ως Πολιτευτής του Νομού μου και ως Ευρυτάνας που αδυνατώ εκ θέσεως να παράσχω λύση άμεσα, παρόλα αυτά δε ξεχνώ τις τεράστιες ευθύνες των πολιτικών υπευθύνων του Νομού για το χάλι αυτό.


Φτάνει πια ο εμπαιγμός, για όνομα του θεού!

 Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
  [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Γενικολογίες του Υπ. Παιδείας για το λουκέτο στα σχολεία της Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο