Απαγόρευση εξόδου σε 18 άτομα στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«O ι βαριές "καμπάνες" στους ιθύνοντες για το δάνειο των 4,7 εκατ. ευρώ. Μαραθώνιες οι απολογίες τους. Η υπόθεση μεταβιβάζεται στον Εισαγγελέα Εφετών της Λαμίας
 
Ολοκληρώθηκε από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα η ανάκριση στο Καρπενήσι για το δάνειο 4,7 εκατ. ευρώ από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και αποφάσισαν σε 18 μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου που κλήθηκαν σε απολογία, δηλαδή το σύνολο της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας που υπηρετούσε έως 31/12/2010, να επιβάλουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σε ένα μέλος αντικατέστησαν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με εγγυοδοσία 3.000 ευρώ, ενώ στον πρώην νομάρχη και νυν βουλευτή της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, Κώστα Κοντογεώργο που απολογήθηκε τελευταίος, επέβαλαν την καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ.
Η υπόθεση ερευνάται από την Δικαιοσύνη περισσότερο από τέσσερα χρόνια, για τον τρόπο με τον οποίο η άλλοτε νομαρχία Ευρυτανίας παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να πάρει το δάνειο από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Περισσότερα εδω....
[Πηγή news247 ]

0 Απαντήσεις για... for “ Απαγόρευση εξόδου σε 18 άτομα στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο