Αναφορικά με την επίσκεψη της Task Force στο Δήμο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ την 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 11 Δεκέμβρη 2013 θέσαμε το ερώτημα τι συμφωνίες έχει κάνει ή διαπραγματεύεται πίσω από τις πλάτες του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Γερμανούς και άλλους της ΕΕ ο κ. Μπακογιάννης.

Απάντηση φυσικά δεν πήραμε. Λίγες μέρες μετά ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η ομάδα δράσης της ΕΕ επισκέφθηκε το Δήμο μας, ο οποίος όπως γράφηκε είναι ένας από τους 5 που έχουν επιλεγεί πιλοτικά για τη «δοκιμή» νέων αντιλαϊκών μεθοδεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ουσία ο Δήμος, οι υπηρεσίες του και οι εργαζόμενοί του θα αποτελέσουν πεδίο δοκιμής με στόχο την προετοιμασία, νομοθέτηση και προώθηση νέων αντιδραστικών και αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων στην τοπική διοίκηση.

Οι λαϊκές οικογένειες και οι εργαζόμενοι στο Δήμο πρέπει να πονηρευτούν, με βάση τη μέχρι σήμερα πείρα τους, για τους πραγματικούς στόχους αυτού του προγράμματος της ΕΕ. Πρέπει τους προβληματίσει και η μεθόδευση, το πέπλο σιωπής με το οποίο περιβάλλει η Δημοτική Αρχή της ΝΔ το θέμα.

Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου


[Πηγή Admin ]

1 Response for “ Αναφορικά με την επίσκεψη της Task Force στο Δήμο Καρπενησίου”

  1. η λαικη συσπειρωση ποιοι εναι?το κκε?το κκε μλ?άλλοι

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο