Πανηγυρίζει ο κ Μπακογιάννης για την παράκαμψη της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π ανηγυρίζουν μαζί του και οι μεγαλοεργολάβοι γιατί το έργο αποτελεί μέρος της “επανεκκίνησης” των οδικών αξόνων που θα σημάνει δισεκατομμύρια ζεστό χρήμα στα χέρια τους και νέα τεράστια επιβάρυνση των οδηγών.


Φυσικά ο κ Μπακογιάννης λησμόνησε να μας πει πόσο θα το πληρώσουμε, όπως και “ξέχασε” στις συναντήσεις με  τους υπουργούς της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να πει κάτι -έστω για τα μάτια του κόσμου - για τα διόδια που έχουν καταντήσει τους ανά την Ελλάδα Ευρυτάνες να αισθάνονται σχεδόν ... απόδημοι σε ότι αφορά στην δυνατότητά τους να επισκέπτονται τον τόπο και τα σπίτια τους.

Κατά τα άλλα επιχαίρουν γιατί ο καπιταλισμός και οι κυβερνήσεις που τον διαχειρίζονται θα καταφέρουν -επιτέλους;- να ολοκληρώσουν ένα στοιχειώδες οδικό άξονα που έχει σχεδιαστεί σχεδόν κοντά έναν αιώνα!!

Τέτοια πρόοδος ο καπιταλισμός.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πανηγυρίζει ο κ Μπακογιάννης για την παράκαμψη της Λαμίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο