Αύριο το σεμινάριο μελισσοκομίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου διοργανώνει σεμινάριο μελισσοκομίας την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με θέμα: «Μελισσοκομίζοντας αειφορικές πρακτικές». Ώρα έναρξης τη Παρασκευή 5μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσει το πλατύ κοινό της Ευρυτανίας και ειδικά οι μελισσοκόμοι (αρχάριοι και προχωρημένοι) τα παρακάτω θέματα: Μέλισσα και περιβάλλον, Παραγωγή νέκταρος από μελισσοκομικά φυτά. Θρεπτικές & θεραπευτικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας, Βιολογική μελισσοκομία, Διαχείριση μελισσοσμηνών, Εκμετάλλευση ανθοφοριών, Φυσιολογία της μέλισσας – εχθροί και ασθένειες.

Το Σεμινάριο θα συνεχιστεί το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί απευθυνόμενο στους εκπαιδευτικούς με σχετικά θέματα προσέγγισης στη Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.


 [Πηγή ilaliatisroumelis ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αύριο το σεμινάριο μελισσοκομίας στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο