Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α πό καρδιάς χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις εορτάζουσες. 

 Χρόνια πολλά και μακροημέρευση στο πολύπαθο έθνος των Ελλήνων, στις ένοπλες δυνάμεις μας που κάτω από αντίξοες αντεθνικές πολιτικοοικονομικές συνθήκες προασπίζουν την εθνική μας ανεξαρτησία και ασφάλεια και εορτάζουν σήμερα.

Ταυτόχρονα όμως είναι και ημέρα μνήμης και απόδοσης της οφειλόμενης τιμής, σε όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες μαχητές, που προσέφεραν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, σε όλες τις χρονικές περιόδους του παρελθόντος. Σήμερα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τελώντας υπό το βάρος της κληρονομιάς τους, συνεχίζουν με υπερηφάνεια την πορεία της υπευθυνότητας και της τιμής που χάραξαν οι πρόγονοί μας.


Οφείλουμε να παραμείνουμε πάντα Έλληνες για τους Έλληνες και την ένδοξη Πατρίδα μας. Οδηγός μας ας γίνει η γνώση της Ιστορίας μας, πίστη μας η πίστη μας στο Θεό και την πατρίδα, πυξίδα μας οι αρετές του Ελληνισμού και στόχος μας τα πεπρωμένα του έθνους μας.


 Η Παναγιά μαζί μας οδηγός φύλακας φρουρός.


Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ελεύθερα,υπερήφανα και ανεξάρτητα !
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων
•Μέλος της Γραμματείας Εμπορίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο