Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας



«Σ ας γνωρίζουμε ότι Δήμος Καρπενησίου θα διανείμει μακαρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων. Η διανομή για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες από 9:00 πμ έως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο των αποθηκών του Δήμου στην νέα λαϊκή αγορά.

 Όσοι εκ των δικαιούχων έκαναν αιτήσεις στις Δημοτικές Ενότητες(Δομνίστας, Κτημενίων, Ποταμιάς, Προυσού και Φουρνάς) και είναι μόνιμοι κάτοικοι Καρπενησίου, θα παραλάβουν τα τρόφιμα από το Δήμο Καρπενησίου ενώ οι υπόλοιποι στην έδρα του παλαιού Δημαρχείου της κατοικίας τους.

 Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν για την παραλαβή των τροφίμων, προσκομίζοντας το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Πληροφορίες: Χαράλαμπος Παπασπύρος Τηλέφωνο : 2237080146 Από το Δήμο Καρπενησίου



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο