Συνεχίζεται η ασυλία της Χρυσής Αυγής;

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η εξέλιξη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε καμία περίπτωση δεν αθωώνει τους μη προφυλακιστέους βουλευτές της, αν και γεννά ερωτηματικά για το ποιος θα εγγυηθεί την παύση της εγκληματικής τους δράσης που περιγράφεται στο κατηγορητήριο. Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιμένουμε ότι η έρευνα για τη χρηματοδότηση και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να γίνει με πλήρη νομιμότητα και σε βάθος, ενώ η αντιμετώπισή της πρέπει να γίνει συνολικά σε πολιτική βάση και με αποφασιστικότητα να εκριζωθεί ο φασισμός από την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Ιδιαίτερα επισημαίνουμε ότι η κυβέρνηση οφείλει να αποσυνδέσει τη διαχείριση της υπόθεσης από το επικοινωνιακό όφελος για την ίδια και να το συνδέσει έντιμα με το κοινωνικό όφελος και την ανάγκη θωράκισης της δημοκρατίας.

Το Γραφείο Τύπου των ΟΠ

Περισσότερες πληροφορίες:
Βάσω Νάκου, τηλ 6974263564

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνεχίζεται η ασυλία της Χρυσής Αυγής;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο