Σύσταση προεδρείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ ας ενημερώνουμε πως το Δ.Σ. που εκλέχθηκε στις εκλογές της 22 Σεπτεμβρίου 2013 και με ποσοστό συμμετοχής ρεκόρ 80%, κατά τη συνεδρίαση της 5 Οκτωβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


Πρόεδρος: Σταθοπούλου Γεωργία
Γραμματέας: Ασπρογιάννης Ελευθέριος
Ταμίας: Μπακόλα Δέσποινα
Μέλη: Καραμπούλη Φωτεινή, Παπαδόπουλος Γρηγόριος

Στην πρώτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. συνεκτιμώντας τις πολύ δύσκολες
στιγμές που ζει η Ελληνική κοινωνία ο Ευρυτανικός Λαός καθώς και το κλίμα απαξίωσης στο οποίο βρίσκεται σήμερα ο νομός, έθεσε ως στόχο και προτεραιότητα για τη νέα θητεία του έναν αγώνα ανάδειξης καταγγελίας και επίλυσης όλων των ζητημάτων του Νομού Ευρυτανίας ενώνοντας και συμμαχώντας με το σύνολο των πολιτών μακριά από διχαστικές πρακτικές και νοοτροπίες του χτες που οδήγησαν την Ευρυτανία στο μη παρέκει, με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην νέα γενιά μας, με απανωτά λουκέτα στο κέντρο του Καρπενησίου και ήρωες εναπομείναντες εμπόρους, με συντάξεις πείνας με κομμένα και σε άλλες περιπτώσεις κουρεμένα επιδόματα, με μισθούς πετσοκομμένους, με ηλικιωμένους αλλά και ενεργούς πολίτες όσο και νεολαία γεμάτη όνειρα και πάθος για δημιουργία στο τόπο τους, στα περήφανα αλλά ξεχασμένα και απαξιωμένα από ανύπαρκτους βουλευτές, αλλά και από την συγκυβέρνηση της εξαθλίωσης, Ευρυτανικά χωριά.
Συσσίτια σ έναν εξαθλιωμένο αλλά υπερήφανο και γεμάτο ανυπότακτη κουλτούρα και ιστορία τόπο που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι σε κατακτητή. 
Αυτή δεν είναι η Ευρυτανία που μας αξίζει, αυτό δεν είναι το αύριο που μας πρέπει.

Υπάρχει άλλος δρόμος υπάρχει αντιπρόταση κυβερνητική Αναπτυξιακή μακριά από την εξυπηρέτηση ενός επαχθούς και επονείδιστου χρέους, η πολιτική του σήμερα δεν είναι μονόδρομος !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σύσταση προεδρείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο