Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 7/10/2013, ώρα 7.00μμ, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Πλ Ελευθερίας 3, 4ος όροφος)

Σκοπός της συνέλευσης είναι ο απολογισμός και η αποτίμηση της δράσης μας το τελευταίο εξάμηνο, ο προγραμματισμός για το επόμενο τρίμηνο μέχρι τέλους του 2013 καθώς και η πρώτη συζήτηση για την εκλογική μας τακτική στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.


Υπενθυμίζεται ότι η συνέλευση είναι ανοιχτή στον καθένα, στα πλαίσια της πάγιας  αρχής μας για ανοιχτές διαδικασίες λειτουργίας.


Λαμία, 2/10/2013


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο