Χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή και φλερτάρουν με στρατιωτική ισχύ

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην ίδια ώρα που η κυβέρνηση μαίνεται εναντίον της Χρυσής Αυγής και του φασισμού, αποφασίζεται η επιστροφή σε παλιές γνώριμες εικόνες εθνικής στρατιωτικής ισχύος στις παρελάσεις προς τόνωση το εθνικού αισθήματος και πιθανά προς άγρα άστεγων συντηρητικών ψηφοφόρων. Μόνο που η απόφαση δεν είναι ανέξοδη. Αυξάνει παράλογα το περιβαλλοντικό κόστος των παρελάσεων από τους ρύπους των μαχητικών αεροσκαφών και των τεθωρακισμένων, αλλά και το οικονομικό κόστος με δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν σε σχολικές μονάδες για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών ή παροχή ειδών διατροφής σε μαθητές που υποσιτίζονται.

 Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούμε σταθερά την κατάργηση των παρελάσεων, στην προκειμένη όμως ζητούμε την τήρηση της λογικής που δεν επιτρέπει άλλες παράλογες δαπάνες για το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης.

Περισσότερες πληροφορίες: Βάσω Νάκου 6974263564


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή και φλερτάρουν με στρατιωτική ισχύ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο