Στο Δήμο Αγράφων βρέθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο «Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του Δήμου Αγράφων, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Σχολεία έξι (6) χωριών του Δήμου μας. Συγκεκριμένα η Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε στο Δήμο Αγράφων από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 και ξεκίνησε τον προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο με τα παιδιά της Κρέντης και της Φραγκίστας, ακολούθησαν τα παιδιά των σχολείων Γρανίτσας και Ραπτοπούλου και τέλος τα παιδιά των σχολείων Βαλαώρας και Παλαιοκατούνας.

Περισσότερους από 120 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξέτασε ο εθελοντής Οφθαλμίατρος – Διευθυντής της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, κος Μανιός Νίκος, ο οποίος δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και βρέθηκε στην αγαπημένη του Δυτική Ευρυτανία.
Η συνεργασία του Δήμου Αγράφων με την αποστολή του «Χαμόγελου του Παιδιού» υπήρξε αγαστή τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από πλευράς υλοποίησης της επίσκεψης. Η Υπεύθυνη του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την αποστολή στα Άγραφα κα Τάνια Περιμένη, βρέθηκε μαζί μας στα σχολεία των χωριών μας, αφού εντόπισε και κατέγραψε τις δυσχερείς συνθήκες της καθημερινότητας των παιδιών του Δήμου μας, μας δήλωσε ότι ήταν μεγάλη τιμή για το «Χαμόγελο του Παιδιού» να βρεθεί στο Δήμο Αγράφων, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή που έχει τόσα προβλήματα και εξέφρασε την επιθυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να ξαναβρεθεί στο Δήμο μας για προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους και με οποιαδήποτε άλλη υποστηρικτική δράση, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια του Δήμου Αγράφων για κοινωνική μέριμνα των δημοτών του.
 Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Δήμου αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για την πολύ θερμή φιλοξενία τους. 

Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος

Φεγγούλη Βασιλική

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο Δήμο Αγράφων βρέθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο