Disco 80ς : Τότε που η διασκέδαση ήταν αυθεντική

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ το κλίμα και τη μουσική ατμόσφαιρα των ντισκοτέκ των '80s θα σας ξεναγήσουμε με αυτή μας την ανάρτηση. Εδώ θα βρείτε όλα εκείνα τα τραγούδια που με την φοβερή τους μουσική άφησαν εποχή. Στοίχοι που σε έκαναν να σηκώνεσαι από την καρέκλα και να στριφογυρίζεις επί ώρες διασκεδάζοντας δίπλα σε κάποια όμορφη παρουσία. Ετοιμαστείτε λοιπόν για το καλύτερο πάρτυ της ζωής σας.


Η συλλογή μας, μήτε άλλο θα σας ενθουσιάσει. Εδώ θα βρείτε σπάνια τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει σε όλες τις ντίσκο της εποχής.

Αυτή η συλλογή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της νυχτερινής ζωής και μία μουσική αναφορά στη δεκαετία του ‘80 που όλοι έχουμε ακόμη στην καρδιά μας.

Η εποχή που έκανε την διάφορα…
Δείτε όλες μας τις αναρτήσεις εδώ!!



 [Αdmin Φουρνιώτης!! ]

0 Απαντήσεις για... for “ Disco 80ς : Τότε που η διασκέδαση ήταν αυθεντική”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο