Συνάντηση Κ.Μπακογιάννη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε η προγραμματική περίοδος του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις ώριμες μελέτες του Δήμου Καρπενησίου, αναζητώντας τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το Δήμαρχο να καλεί τον Υπουργό για ακόμη μία φορά στο Καρπενήσι, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των χρηματοδοτούμενων έργων.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνάντηση Κ.Μπακογιάννη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο