Επιτέλους σταματά η εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζιστών

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Fvto enet.gr
«H παραπομπή στη Δικαιοσύνη ήταν η μόνη νόμιμη αντίδραση που όφειλε να γίνει για να αρχίσει να αντιμετωπίζεται σοβαρά η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αίτημα που κάποιοι καταθέτουμε καιρό τώρα και εκφράστηκε με πλήθος αντιφασιστικών συλλαλητηρίων, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ήδη από το 2009 οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαμε ζητήσει την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική της δράση ενάντια σε Έλληνες και ξένους με ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα και τρομοκράτηση, φέρνοντας το θέμα στο ευρωκοινοβούλιο και παίρνοντας ενθαρρυντικές απαντήσεις γι’ αυτό. Η αδράνεια ή η ατολμία των κυβερνήσεων να ανταποκριθούν, όταν ακόμα η οργάνωση βρισκόταν στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, το κλίμα του εθνολαϊκισμού που είχε αναπτυχθεί την προηγούμενη 20ετία στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, τη διαφθορά και την οργή για την κοινωνική εξαθλίωση που έφεραν οι μνημονιακές πολιτικές, έθρεψαν την εγκληματική αυτή συμμορία και την αναβάθμισαν σε κοινοβουλευτικό κόμμα. 
Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να γίνει με ψυχραιμία και με σεβασμό στο νόμο και στα δικαιώματα, με βάση τις εγκληματικές πράξεις στις οποίες εμπλέκονται τα στελέχη της και το μίσος που καλλιεργούν και όχι την πολιτική δραστηριότητα και την ιδεολογία της, όσο απεχθής και αν είναι. Η μέχρι τώρα αδράνεια και οι βαριές ευθύνες του πολιτικού συστήματος και της αστυνομίας δεν μπορούν να συγκαλυφθούν εσπευσμένα, με παράκαμψη της συνταγματικής νομιμότητας. Η αντιπαράθεση με το ναζισμό και το φασισμό θα πρέπει να είναι πρώτα ιδεολογική και πολιτική.
                                         
                                                                                                                                                           Το Γραφείο Τύπου
Περισσότερες πληροφορίες: Βάσω Νάκου 6974263564


 [Πηγή Admin ]

1 Response for “ Επιτέλους σταματά η εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζιστών ”

  1. Ανώνυμος says:

    ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ...!!

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο