Ο Παύλος ειναι ανάμεσα μας δεν έφυγε και περιμένει ...

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

24 χρονια απο την δολοφονία του Ευρυτάνα πολιτικού Παύλου Μπακογιαννη!
«E νωτικός πέρα και πάνω απο διαχωριστικές γραμμές, προσπάθησε και λειτούργησε ενωτικά για την επούλωση των πληγών του Εμφυλίου και του Διχασμού. Στα πλαίσια της εθνικης συμφιλίωσης εργάστηκε για το εγχείρημα της συγκυβέρνησης "Αριστεράς-Δεξιάς" . Έννοιες περισσότερο επίκαιρες παρα ποτε για την βυθιζομενη ελληνική κοινωνία στο διχασμό και την πολιτικη βία.
 Την ημέρα της δολοφονίας του εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η χρηματοδότηση του προγράμματος για την Ευρυτανία, που ο ίδιος είχε καταρτίσει συντάσσοντας το βιβλίο "Η Ευρυτανία και οι οικονομικές της δυνατότητες" (Αθήνα, 1960), ενα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της Ευρυτανίας το οποίο ουδείς απο τους μετέπειτα "πολιτικούς" της Ευρυτανίας δυστυχώς δεν μελέτησε, δεν εφάρμοσε, δεν σεβάστηκε και δεν οραματίστηκε!

Ο Παύλος αποτελεί προσωπικό μου δίδαγμα Ευρυτάνα πολιτικού οραματιστή, αυτοδημιούργητου αγωνιστή της ζωής και της πολιτικής, χωρίς πολιτικό "όνομα" αλλα μεράκι το μόνο εφόδιο για μια μια μεγάλη και σπουδαία Ευρυτανία, μια σπουδαια και μεγάλη Ελλαδά που δυστυχώς σήμερα πνέει τα λοισθια, απο το κόμμα που υπηρέτησε και με πολιτικές που σε καμία περίπτωση ο Παύλος δε θα ενέκρινε, ως πολιτικός με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ ! 

Δυστυχώς κάπου μέσα σ αυτά τα 24 χρονια πολλοι ξέχασαν, έχουμε χρέος να πράξουμε με γνώμονα το όραμα του για μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη Ευρυτανία, ενώνοντας τους Ευρυτανες και ποτέ διχάζοντας, σεβόμενοι το τοπο μας και τους προδομένους πλειστακις συμπολίτες μας σημερα περισσότερο παρα ποτε, σε μια Ευρυτανία που έχασε το βηματισμό και το προσανατολισμο της και ρημάζει.

 Kωνσταντίνος Μπακόλας


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ο Παύλος ειναι ανάμεσα μας δεν έφυγε και περιμένει ...”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο