Φουρνά: Κατάθεση στεφάνων

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο 1969 στο Φουρνά των Αγράφων. Από εδω ξεκίνησε η ζωή μου με τον άνδρα μου. Ζήσαμε δυο χρόνια κοντά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, τους γεμάτους καλοσύνη και αγάπη. 28η Οκτωβρίου του 1969.ΕΙμαστε στο ηρώο του Φουρνά για την κατάθεση στεφάνων....


Διονυσία Βεργή













 [Πηγή Admin ]

1 Response for “ Φουρνά: Κατάθεση στεφάνων ”

  1. Ανώνυμος says:

    Σας ευχαριστω για τη δημοσιευση της φωτογραφιας. Ειλικρινως με συγκινησατε,Θα ηθελα να μεταφερετε τους χαιρετισμους μου στους μαθητες μου. Πρεπει να σας πω ακομη οτι επικοινωνω με αρκετους εξ αυτων. Τους ειδα τον Οκτωβριο του 2012 που ειχα επισκεφθει το χωριο.

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο