Παράρτημα Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π αράρτημα Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) στο Δήμο Καρπενησίου δημιουργείται με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Δια Βίου Μάθησης και Κατάρτισης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ύστερα από σχετικό αίτημα των τοπικών φορέων.

Με αφορμή αυτό το θέμα ο υφυπουργός τόνισε: « Κάνουμε συστηματική προσπάθεια για να ανοίξουν και άλλα παραρτήματα ΣΔΕ σε όλη την Ελλάδα και να προστεθούν σε αυτά που ήδη λειτουργούν. Ανταποκρινόμαστε θετικά σε όλα τα αιτήματα των τοπικών φορέων. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να λάβουν εκπαίδευση και κατάρτιση στον τόπο διαμονής τους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα λειτουργούν 58 ΣΔΕ, εκ των οποίων τα 8 σε σωφρονιστικά καταστήματα και 30 παραρτήματα

 [diorismos ]

0 Απαντήσεις για... for “ Παράρτημα Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο