Βελτίωση 3.800.000 € για το δρόμο – Κορίτσα - Βράχα

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής για τη βελτίωση του δρόμου Χόχλια – Βράχα – Κορίτσα Κλειστού στην Ευρυτανία προϋπολογισμού 3.800.000 €.


Υπογράφηκε, μεταξύ του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά και του αναδόχου του έργου, η σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την βελτίωση της βατότητας - ασφαλτόστρωση του δρόμου Χόχλια – Βράχα – Κορίτσα Κλειστού, προϋπολογισμού 3.800.00 € και ποσού σύμβασης 2.444.825 €.

Πρόκειται για τμήμα μήκους 15 χιλιομέτρων της επαρχιακής οδού Καρπενήσι – Στένωμα – Αγία Τριάδα – Χόχλια – Βράχα – Κλειστού – Όρια Ν. Καρδίτσας, που βρίσκεται στην βορειανατολική περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας

Η σημασία και η προτεραιότητα αυτού του έργου για την Ευρυτανία είναι γνωστή, αφού πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση, που σε συνδυασμό με άλλα οδικά έργα στην περιοχή συντελούν στην άρση της απομόνωσης των ορεινών περιοχών και αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Με την παρούσα εργολαβία θα γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στα 15 χιλιόμετρα του υφιστάμενου χωματόδρομου (διαπλατύνσεις, τεχνικά και έργα απορροής ομβρίων, αντιστηρίξεις κ.λ.π.) και κυρίως μετά την οδοστρωσία θα ασφαλτοστρωθεί και θα σημανθεί ο δρόμος, αναβαθμίζοντας κατά πολύ τις συνθήκες κυκλοφορίας στην περιοχή.

Όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντας : «Προχωρούμε στην υλοποίηση μιας οδικής παρέμβασης, που δημιουργεί σύγχρονες συνθήκες προσπέλασης, αίρει την απομόνωση της βορειονατολικής περιοχής της Ευρυτανίας και ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών. Παράλληλα με την υλοποίηση και άλλων σημαντικών έργων οδοποιίας, που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματά μας, αποσκοπούμε στην ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην Ευρυτανία.
Στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα και να δουλέψουμε αποτελεσματικά, παράγοντας έργο χρήσιμο σε κάθε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας»
 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Βελτίωση 3.800.000 € για το δρόμο – Κορίτσα - Βράχα ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο