Εκφράσουν απόψεις νέοι απ’ όλη την Ελλάδα στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

 eypgreece
«Α πό τις 30 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται νέους απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νέων Ευρυτάνων, που διοργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή. Νέοι Ευρυτάνες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Καρπενήσι, να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο καταγωγής τους και πάνω απ’ όλα να εκφράσουν τη δική τους άποψη για το πώς βλέπουν και πως θέλουν τη Ευρυτανία του αύριο.

 Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Ευρυτανικούς Συλλόγους και Φορείς προκειμένου να ορίσουν εκπροσώπους , μέχρι 35 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου Καρπενησίου, στα τηλέφωνα 2237350043 και 2237350050 καθώς επίσης και στο e-mail: contact@karpenissi.gr

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Ένας από τους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής είναι η διατήρηση άρρηκτων δεσμών με τους απανταχού Ευρυτάνες και πρωτίστως με τους νέους που έλκουν την καταγωγή τους από τον τόπο μας. Πιστεύουμε βαθιά ότι υπάρχει διασκορπισμένο ανά τον κόσμο ένα σπουδαίο ανθρώπινο κεφάλαιο με ευρυτανικές ρίζες, το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Οι νέοι άνθρωποι με ιδέες και όραμα είναι σε θέση να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας, να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τους προβληματισμούς τους, ανοίγοντάς μας νέους ορίζοντες και βελτιώνοντας κατά πολύ το έργο που εμείς επιτελούμε».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκφράσουν απόψεις νέοι απ’ όλη την Ελλάδα στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο