Επιδοτούμενο πρόγραμμα μαθημάτων Γυμνασίου-Λυκείου

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο i-Εκπαίδευση (iekpaideysi.net) σε συνεργασία με την ΜΚΟ “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” ξεκινούν πρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.
 Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα» της ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ)

--
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με μήνυμά
σας αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε
ενημερωτικά email.

«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ
290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία
περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam
διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα
και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα
παραληπτών.»


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Επιδοτούμενο πρόγραμμα μαθημάτων Γυμνασίου-Λυκείου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο