3ο Εn’ Oresi Festival στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π ρος το τέλος της συνέντευξης τύπου του Rockwave Festival ανακοινώθηκε ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου και της DiDi Music και έρχεται να προστεθεί στον ήδη μεγάλο χάρτη των πολιτιστικών δρώμενων που έχουν απλωθεί σε όλη τη χώρα.

Το EnOresi Festival, όπως ονομάζεται, πρόκειται να διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για 3η συνεχή χρονιά, έχοντας συγκεντρώσει στο φετινό lineupτου μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της έντεχνης σκηνής.
Για ένα τριήμερο του Αυγούστου και με φόντο τα ορεινά τοπία του Καρπενησίου το κοινό θα έχει την τύχη να συναντήσει έξι αγαπημένους καλλιτέχνες με αρκετά χαμηλό εισιτήριο, ενώ αποτελεί και έναν κοντινό προορισμό απόδρασης για όσους μείνουν το καλοκαίρι στην πόλη.


Πρόγραμμα

Παρασκευή 9 Αυγούστου
Γιάννης Αγγελάκας – Γιάννης Χαρούλης
Σάββατο 10 Αυγούστου
Νατάσσα Μποφίλιου – Θανάσης Παπακωνσταντίνου
 Κυριακή 11 Αυγούστου
Σωκράτης Μάλαμας – Μίλτος Πασχαλίδης

Τιμές Εισιτηρίων
12€(προπώληση), 15€(ταμείο), 30€(εισιτήριο τριημέρου & δωρεάν parking - camping)
Σημεία Προπώλησης
Αθήνα: ΤicketHouse - Πανεπιστημίου 42, Τηλ. 210/ 3608366
Θεσ/νικη: Musicland – Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310/ 264880
Καρπενήσι: Alkyoni Travel Agency – Ζηνοπούλου 22370/ 22822

Περισσότερα στην κατηγορία



 [Πηγή musicpaper ]

0 Απαντήσεις για... for “ 3ο Εn’ Oresi Festival στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο