Στον Δήμο περνά η κυριότητα του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ία μεγάλη νίκη για τη Δημοτική Αρχή έρχεται με την παραχώρηση της κυριότητας του Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Καρπενησίου. Έπειτα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, η κυριότητα του Αθλητικού Κέντρου περνάει στα χέρια του Δήμου Καρπενησίου. Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών κυρίου Στυλιανίδη και Στουρνάρα αντίστοιχα και του Υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ιωαννίδη παραχωρείται δωρεάν στο Δήμο Καρπενησίου η κυριότητα της συνολικής έκτασης του Αθλητικού Κέντρου.

 Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση των επίμονων προσπαθειών που καταβάλαμε έτσι ώστε να επιστρέψουμε το Αθλητικό Κέντρο στους δημότες μας. Τώρα πια μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την ορθή λειτουργία του, μιας και άμεσα θα εμπλέξουμε, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κύριο Αντώνη Σαμαρά αλλά και τις αλλεπάλληλες επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς . Με αυτή την απόφαση σταθμό, το Αθλητικό Κέντρο θα αξιοποιηθεί στο έπακρο, θα διασώσει όλες τις υποδομές του που αυτή τη στιγμή παρακμάζουν και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας. Μια νέα ημέρα ξημερώνει στο Δήμο μας σε ότι αφορά τον αθλητισμό στον τόπο μας ».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στον Δήμο περνά η κυριότητα του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο