Ζητείται Τεχνικός Ασφαλείας και Ιατρός Εργασίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«O Δήμαρχος Καρπενησίου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας του Δήμου Καρπενησίου σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του Ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80 ,καθώς και της γραπτής εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου όπως καθορίζεται στο Ν.3850/2010 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού 9.933,48 ευρώ με το Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου, Ύδρας 6, Τ.Κ. 36 100 Καρπενήσι, στις 12 Ιουνίου 2013 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 έως 10:30 π.μ.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι ανάδοχοι του αντικειμένου που δημοπρατείται και που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.
Τα έξοδα δημοσίευσης της περίληψης θα βαρύνουν τον ανάδοχο.
Για πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
(τηλ. 22373 50086 – 22373 50029, αρμόδιοι κα. Κ. Κελέση – κ. Γ. Θανασιάς).


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ζητείται Τεχνικός Ασφαλείας και Ιατρός Εργασίας στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο