Δημοπρασία δημοτικού καταστήματος Σαρκίνης

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει πλειοδοτική φανερή δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Σαρκίνης.
 Το προς ενοικίαση κατάστημα στεγάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Σαρκίνης και αποτελείται από μία αίθουσα 25 τ.μ. και εξωτερική τουαλέτα 2 τ.μ. περίπου.
Δύναται να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο, Παραδοσιακό Καφενείο, Καφέ Μπαρ» εφ’ όσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις.
Η δημοπρασία θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο Καρπενησίου, Εθνικής Αντίστασης 1, σε περίπτωση άγονης δημοπρασίας θα επαναληφθεί στις 17/06/2013 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Η δημοπρασία θα έχει τιμή εκκίνησης τα 30,00€ το μήνα.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Τμήμα Προσόδων ημέρες Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 8.00 – 14.00 Διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 1- Καρπενήσι Τηλέφωνο 22373 52305 FAX 22370 25524.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δημοπρασία δημοτικού καταστήματος Σαρκίνης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο