Στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης η Υγεία στην Ευρυτανία!

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η λυχνία για το μηχάνημα του ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καρπενησίου από την Ιταλία ακόμα έρχεται, ενώ περίπου 2,5 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που τέθηκε το μηχάνημα εκτός λειτουργίας!


Τέταρτη 8/5/13 τροχαίο ατύχημα στην Ευρυτανία, διακομίζεται τραυματίας οδηγός που χρίζει ακτινολογικού ελέγχου. Οι ήρωες γιατροί του νοσοκομείου Καρπενησίου σηκώνουν τα χέρια ψηλά και προτείνουν στην οικογένειά του, την μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις και νοσηλεία, καθότι και το πεπαλαιωμένο ακτινοσκοπικό μηχάνημα το οποίο απέμεινε να υποβοηθά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο μας, είχε τεθεί εκτός λειτουργίας..

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας με την αμέριστη στήριξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτή Επικρατείας κου Τέρενς Κουίκ κατέθεσαν πολυσέλιδη ερώτηση-παρέμβαση για το σύνολο του κλάδου Υγείας στην Ευρυτανία από τις 15/02/2013, καυτηριάζοντας τόσο τα ζητήματα στους εξοπλισμούς, όσο στις ελλείψεις προσωπικού αλλά ακόμα και στα προβλήματα  και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει το νοσοκομείο, από την μη κάλυψη του με ΔΚΤΗ, εξαρτώμενο ακόμα και σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Λαμίας .

Ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας έχει κρούσει το κώδωνα του κινδύνου εγκαίρως. Δυστυχώς το σύστημα εξουσίας του νομού Ευρυτανίας, όσο και η Συγκυβέρνηση της Εξαθλίωσης των Ευρυτάνων πολιτών κωφεύει, κωφεύει και εγκληματεί σε βάρος της ανθρώπινης υγείας, της αξιοπρέπειας μας, του αγαθού της δημόσιας δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης!

Κλείνοντας κύριοι της συγκυβέρνησης, κύριε Υπουργέ, κύριε Βουλευτά Ευρυτανίας, σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για ότι προκύψει και θέσει σε κίνδυνο έστω και μια ανθρώπινη ζωή Ευρυτάνα πολίτη ή επισκέπτη του Νομού Ευρυτανίας .

«Αιδώς κύριοι, αιδώς»

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης η Υγεία στην Ευρυτανία! ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο