Ο Βασίλης Κυριακάκης του Σύριζα στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 7 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π εριοδεία του βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Βασίλη Κυριακάκη στο Καρπενήσι- Επίσκεψη σε Νοσοκομείο, ΙΚΑ, Γηροκομείο και συνάντηση με ΕΛΜΕ Ευρυτανίας.
 
Περιοδεία στην πόλη του Καρπενησίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Απριλίου ο βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  Βασίλης Κυριακάκης.
Κατά την επίσκεψη του στην πόλη ο Βασίλης Κυριακάκης πραγματοποίησε επισκέψεις στο Γενικό Νοσοκομείο, στο ΙΚΑ και στο Γηροκομείο Καρπενησίου όπου και είχε συναντήσεις με το ιατρικό προσωπικό, τους εργαζόμενους και τις διευθύνσεις των ιδρυμάτων. Κοινή εκτίμηση από τις παραπάνω συναντήσεις αποτέλεσε ότι η συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές στο χώρο της υγείας με χαρακτηριστικά τις περικοπές, την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση και το πάγωμα των προσλήψεων, τις συγχωνεύσεις δομών έχουν οδηγήσει τη λειτουργία τους σε οριακή κατάσταση.
Συνάντηση επίσης πραγματοποιήθηκε και με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, του οποίου τα μέλη στοχοποιούνται και διώκονται  από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ευρυτανίας για την συνδικαλιστική τους δράση και την κριτική τους σε αυτόν για μεθόδους διοίκησης αυταρχικές και αντιεκπαιδευτικές  που θυμίζουν παλαιότερες σκοτεινές εποχές και οι οποίες έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις σύσσωμων των εκπαιδευτικών κοινοτήτων της περιφέρειας.
Ο Βασίλης Κυριακάκης, ο οποίος  έχει ήδη  κάνει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση, δεσμεύτηκε να επανέλθει εκ νέου με παρέμβαση του στο κοινοβούλιο και εξέφρασε την άποψη ότι οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες τηε Εκπαίδευσης στην περιφέρεια και στο Υπουργείο θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους και να συμβάλλουν στην δίκαιη  διευθέτηση του ζητήματος με την απομάκρυνση του συγκεκριμένου διευθυντή ώστε να επανέλθει η ομαλότητα και το ειρηνικό κλίμα στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Στο τέλος της ημέρας ο Βασίλης Κυριακάκης συμμετείχε ως ομιλητής μαζί με τον βουλευτή Εύβοιας Βαγγέλη Αποστόλου,  σε ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ευρυτανίας με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για διέξοδο από την κρίση.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ο Βασίλης Κυριακάκης του Σύριζα στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο